Novice

FCA in PSA razkrila nov logo skupine Stellantis

Do združitve jim sicer manjka še nekaj formalnih odobritev in internega usklajevanja, so pa zato razkrili novi logotip skupnega podjetja.

Razkritje logotipa je v največji meri simbolično dejanje, saj slednji ni izjemno revolucionaren v primerjavi s prvim zapisom iz letošnjega julija, ko so nam razkrili, da so po navdih skočili k latinščini, saj glagol stello v dobesednem prevodu pomenil osvetliti z zvezdami.

Grafični podobi so dodali naslednji zapis: “Logotip simbolizira bogato dediščino ustanovnih podjetij Stellantisa ter edinstvene kombinacije moči portfelja 14 avtomobilskih znamk nove skupine, kot tudi raznolikost poklicnih izkušenj zaposlenih v vseh regijah” Dodali so, da gre skupaj z imenom Stellantis za vizualno predstavitev duha optimizma, energije ter prenovo raznolikega in inovativnega podjetja, ki je odločeno postati eno od novih vodij v naslednjem obdobju vzdržnostne mobilnosti.

Združitev avtomobilskih skupin naj bi bila po napovedih zaključena do konca prvega kvartala 2021, pred tem pa jo morajo formalno odobriti delničarji, protimonopolna ter ostala regulatorna telesa.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: FCA, PSA.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Športna Toyota C-HR GR Sport prihaja v Evropo
Hyundai napoveduje novi Tucson N Line