Novice

Gen-I s prijaznejšim plačevanjem električnega polnjenja

Skupina Gen-I za svoje odjemalce uvaja uporabniško kartico za plačevanje na polnilnih mestih, pri čemer bodo stroški polnjenja obračunani na mesečnem računu za električno energijo.

Skupina, ki je električno mobilnost v veliki stopnji uvedla tudi v lastni vozni park, se je za začetek povezala s podjetjem Elektro Ljubljana ter svojim odjemalcem Poceni elektrike in Poceni plina, ki imajo električna vozila, po novem s kartico omogoča polnjenje na več kot 200 polnilnicah mreže Gremo na elektriko. Prednost tovrstnega načina plačevanja je v tem, da uporabnikom ni potrebno skrbeti za stanje dobroimetja na kartici, saj se jim bo poraba obračunala na mesečnem računu. Storitev naj bi v promocijskem obdobju enega leta stala 1 evro mesečno, pri čemer bo v enakem obdobju porabljena elektrika brezplačna.

V sporočilu za javnost so med drugim zapisali, kako naj bi pridobitev kartice potekala v praksi: “Gospodinjski in mali poslovni odjemalci Poceni elektrike in Poceni plina lahko storitev naročijo preko portala Moj Gen-I, kjer se registrirajo in naročijo uporabniške kartice. Poslovni odjemalci električne energije in zemeljskega plina pa storitev naročijo po elektronski pošti na naslov pocenielektrika@gen-i.si ali na brezplačno telefonsko številko 080 1558.”

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Gen-I.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Naslednje obdobje za Peugeot 2008
Renault in Nissan v razvoj avtonomnih tehnologij s podjetjem Waymo