Novice

Giugiaro v Ženevo s konceptom električne limuzine

GFG Style, ali na dolgo Giorgetto Fabrizio Giugiaro Style, bo marca v Ženevi postavil na ogled svoj drugi konceptualni izdelek – oblikovno študijo električno gnane in avtonomno vozeče limuzine.

Navkljub vgrajeni napredni tehniki, ki omogoča vožnjo povsem brez človeškega poseganja, je »ata« Giugiario rekel, da preprosto ni imel srca zasnovati  ga brez volanskega obroča, zato naj bi ta pač bil v njem. Druga zanimivost je, da naj bi se koncept ponašal tudi z edinstvenimi in inovativnimi rešitvami s področja ergonomije ter enostavnosti uporabe avta. S tem pa bonbončkov koncepta še ni konec.

Bistvo koncepta, ki je drugi v javnosti predstaljen izdelek razmeroma svežega podjetja GFG Style, naj bi bil namreč vanj vgrajen sistem energetskega upravljanja, ki ga je prispevalo kitajsko podjetje Envision. Slednji naj bi konceptu omogočal povezavo s širokim energetskim ekosistemom, ki naj bi v realnem času izračunaval kako, kje in kdaj posamezne v sistem vključene naprave porabljajo, proizvajajo ali hranijo energijo.

Avtomobilizem.com (vir: Automotive News, Foto: GFG Style.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Hyundai Santa Fe v bolj razkošni podobi
Porsche v letošnjem letu praznuje 70. obletnico