Novice

Honda prihaja v Pariz s tremi novostmi

Honda se je odločila za poenostavitev, zato bo deseta generacija Civica, ki so jo predstavili prejšnji mesec v ZDA, v nespremenjeni obliki zapeljala tudi v Evropo.

Japonski proizvajalec vozil je oznanil, da bo evropski petvratni Civic uradno razkrit na prihajajočem pariškem avtomobilskem salonu. Po videzu bo identičen severnoameriški različici (v galeriji v sivi barvi), spremenjene bodo le nekatere podrobnosti, ki jih evropska zakonodaja ne zahteva.

Kljub temu, da že poteka proizvodnja v britanski tovarni v Swindonu, bodo prav ZDA dobile prvo pošiljko težko pričakovane kombilimuzine – Evropejci bomo na začetek prodaje morali čakati vse do januarja prihodnje leto. A bomo za ”nagrado” ob predstavitvi dobili dodatne agregate: v ZDA bo na voljo le 1,5-litrski prisilno polnjen štirivaljnik, pri nas pa bo že od začetka na voljo celotna dizelska paleta.

Honda bo v Francijo pripeljala še dve noviteti – limuzinsko različico Civica, ki ga izdelujejo v Turčiji in bo prav tako prišel v prodajne salone na začetku prihodnjega leta, ter posebno različico Jazz Spotlight Edition. Njen prihod je napovedal ženevski koncept Keenlight, navdušenje pa želijo izvati predvsem pri trendovsko osveščenih kupcih.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Honda.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Lexus je razkril koncept UX
Podjetje A-Cosmos prevzema skrb za znamki Jaguar in Land Rover v Sloveniji