Novice

Hyundai napovedal prihod malega križanca Venue

Tudi v ZDA se očitno spreminjajo navade. Korejci so namreč napovedali, da bodo sredi aprila v New Yorku predstavili svojega najmanjšega križanca.

Tako je, tudi tam, kjer gredo posebej dobro v denar predvsem največji avti na tržišču, se Hyundai očitno nadeja sprememb v obnašanju trga. Drugače si namreč ne moremo razlagati najave, da bodo na enem pomembnejših avtomobilskih salonov onkraj Atlantika predstavili najmanjšega hišnega križanca.

Novinca so poimenovali Venue, v obstoječi paleti modelov pa se bo umestil pod Kono. Najavo novinca so pospremili z izjavo, da bo Venue posameznikom z natrpanim življenskim stilom zagotavljal odlično uravnoteženost med obilico igrivosti in praktičnostjo, vključujoč obilico sodobnih varnostnih sistemov, uporabnosti in povezljivosti.

No, tovrstne velike besede so v tem trenutku podkrepljene samo s štirimi skicami, dvema zunanjosti in dvema notranjosti. Vse ostale tehnične podrobnosti o novincu so zaenkrat še zavite v tančico skrivnosti. Kljub temu pa menimo, da ne bomo pretirano zgrešili, če ugibamo, da bo Venue pravzaprav v Hyundaijeva oblačila odeta Kia Stonic.

Četudi ga bodo javnosti prvič predstavili 17. aprila v New Yorku, je bolj ali manj jasno, da bo Venue s časom zapeljal na vsa svetovna tržišča.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Hyundai.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Mercedes AMG CLA 35 nadgrajuje ponudbo druge generacije kupejevske limuzine
Renaultov naslednji elektromobil bo križanec K-ZE