Novice

Izjemna fotografija, ki skriva novega Bentleya

Potem ko so pri angleškem Bentleyu že v lanskem letu presenetili s presežkom in v fotografiji izredno velike ločljivosti »skrili« model Mulsanne, so se podobnega podviga lotili tudi letos. V fotografiji Dubaja, veliki kar 57,7 milijarde slikovnih pik, so namreč zajeli novi Flying Spur W12S.

Pri tokratnem projektu, s katerim so želeli pri angleški znamki prestižnih avtomobilov preseči lanskoletni fotografski dosežek iz San Francisca, so za lokacijo izbrali Dubaj ter ustvarili eno najbolj podrobnih pokrajinskih fotografij v zgodovini. Zmogljiv fotoaparat so postavili v eno najvišjih stavb v mestu (Cayan Tower), ki leži poleg mestne marine in 264 metrov nad tlemi posneli kar 1.825 individualnih fotografij. Zapleten postopek ustvarjanja fotografije mesta Dubaj je kasneje trajal 48 ur, končni izdelek pa je fotografija resolucije neverjetnih 57,7 milijarde slikovnih pik.

Fotografija mesta Dubaj razkrije v mestni marini tudi povsem nov Bentleyev model Flying Spur W12S, ki se ponaša z izjemno 12-valjno motorizacijo 635 »konjev« največje moči (820 Nm najvišje navorske vrednosti). Omenjeni model se lahko pohvali tudi kot najhitrejši štirivratni Bentley v zgodovini angleške znamke (320 km/h).

Izjemno fotografijo mesta Dubaj ter novega Bentleya si lahko ogledate na tej povezavi.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Bentley.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Poklon legendi: Porsche Carrera GT
Pričakovana večja rast mehkih hibridov