Novice

Jaguar Land Rover nadgrajuje svoj center za klasike

Pri skupini Jaguar Land Rover so se odločili za preimenovanje svojega posebnega oddelek za podporo starodobnim vozilom, saj želijo bolj poudariti njej namen in učinkovitost.

Nekoč poznan kot Heritage Divison, bo odslej kot Jaguar Land Rover Classic še vedno skrbel za dobavo rezervnih delov, servisov in ponudbe za klasične predstavnike te britanske avtomobilske skupine.

”Preimenovanje hitro rastočega globalnega podjetja v Jaguar Land Rover Classic v najboljši luči odraža splošne zmogljivosti divizije pri zagotavljanju najboljših avtomobilov, servisov in izkušenj za naše stranke. Naš cilj je zgraditi še bolj uspešno prihodnost s slavljenjem in negovanjem Jaguarjeve in Land Roverjeve preteklosti,” je dejal Tim Hannig, direktor JLR Classic.

Poleg že obstoječih storitev, JLR Classic zdaj ponuja tudi popolno obnovo starodobnikov v svojih certificiranih prodajnih in servisnih centrih. Modeli, ki so bili v proizvodnji pred več kot desetletji, lahko dobijo originalne rezervne dele z novega oddelka, kjer je kupcem na voljo preko 30.000 različnih kosov.

Oddelek je ”kriv” tudi za obnovo šestih zaporednih generacij različice modela E-Type Lightweight, ki so jih obnovili lani ter jih bodo popolnoma obnovljene ponudili v prodajo. Kot češnja na vrhu torte bo oddelek organiziral še klasična srečanja vozil Jaguar in Land Rover, kjer bodo potencialni kupci lahko osebno preizkusili britanske ikone.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Jaguar Land Rover.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kozmetična prenova Toyote GT86
Uber načrtuje obsežen vozni park avtonomnih avtomobilov