Novice

Jeep Compass končno tudi na tej strani Atlantika

Ameriški proizvajalec terenskih vozil bo prihajajoči avtomobilski salon ob Ženevskem jezeru izkoristil za evropsko premiero njihovega srednje velikega športno uporabnega Compassa, ki so ga prvič pokazali lani v Los Angelesu.

V torek, 7. marca, bodo na razstavnem prostoru proizvajalca, ki spada pod okrilje koncerna FCA, predstavili evropski javnosti najnovejšo generacijo modela Compass, s katerim želijo precej resno nastopiti tudi na tej strani Atlantika. Zaenkrat še ni znano, ali bo različica, ki je namenjena evropskim kupcem, drugačna od ameriške, le to, da bo na voljo kar 17 različnih pogonskih kombinacij. Compass naj bi hkrati predstavljal enega najbolj terensko zmogljivih srednje velikih športnih terencev, saj naj bi ponujal pri določenih opremskih paketih tudi štirikolesni pogon z reduktorjem.

Na Jeepovem razstavnem prostoru bodo obiskovalci lahko uzrli tudi nadgrajeno različico modela Wrangler (Rubicon Recon), namenjeno težjim terenom, ki bo na evropskih trgih na voljo v drugi četrtini letošnjega leta. Hkrati predstavljajo še posebno izvedbo modelov Grand Cherokee in Wrangler (Night Eagle), ki jih bo mogoče prepoznati po nekaterih črno obarvanih karoserijskih dodatkih, drugače oblikovanih platiščih ter dodatno ozaljšanem notranjem interierju.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Jeep.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Hitri Seat
Neobičajen Sbarrov koncept