Novice

Kaj se dogaja z novim Twingom?

Novi Renault Twingo, ki ga izdelujejo v tovarni Revoz v Novem mestu, se po pompozni predstavitvi na ženevskem avto salonu še vedno ni pojavil v prodajnih salonih širom Evrope. Za lažje čakanje in dvigovanje napetosti so pri Renaultu pripravili serijo fotografij, ki so jih naredili v večjih evropskih mestih.


V obdobju dveh mesecev je novi Renault Twingo obiskal vsa večja mesta v Evropi in s svojim igrivim značajem poskušal očarati novinarje in fotografe. V različnih barvnih kombinacijah je poziral v svojem domačem okolju in nastale so ekskluzivne fotografije, namenjene medijem.

Z nameščenim motorjem v zadku vozila so lahko inženirji skrajšali celotno dolžino Twinga za 100 milimetrov, hkrati pa v notranjosti pridobili 220 milimetrov več prostora za potnike. S fotografij vidimo, da lahko v Twinga ob podrtju sedežev spravimo tovor dolg največ 220 centimetrov, za običajno prtljago pa je na voljo 219 litrov prtljažnega prostora. Z višjim položajem sedenja in odlično preglednostjo je ultimativno mestno vozilo, z le 4,30 metra obračalnega kroga pa z lahkoto opravi z ozkimi mestnimi uličicami.

Na fotografijah iz galerije si boste ogledali prizore z ulic Pariza, Londona, Amsterdama, Münchna in Milana.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Renault)

Mnenja uporabnikov

6 komentarjev za "Kaj se dogaja z novim Twingom?"


zoranv12
9 leta 9 meseci nazaj

hmmm, čisto tako, iskreno: se vam ne zdi, da tale twingo izgleda kot naslednik dobrega starega fička? Motor zadaj, oblika, …Sigurno mu je bolj podoben, kot fiat 500…

LinuxFuter
9 leta 9 meseci nazaj

Za havbo bo ostajala ključavnica…

kseb
9 leta 9 meseci nazaj

Sej avto je lep. Za drugi avto – superca. Ampak odpiranje sprednje havbe, nov motor….
Moraš biti zelo pogumen, da kupiš prvo serijo avta z vsemi potencialnimi otroškimi boleznimi zraven.

pskoda
9 leta 9 meseci nazaj

Dones so peljali ne vem točno koliko vagonov po moje okrog 10 polno dva štuka twingotov iz nm proti lj

R-26
9 leta 9 meseci nazaj

V Revozu je parking nabit do konca…te dni je drugače v Novem mestu polno sleparjev s twingi, zadnje case tudi vlake….so pa na parkingu u Revozu tudi rjav in temno moder, tako da bo dobavljiv v vec barvah ne samo v prvotnih 4ih.

 
Prenovljeni Volkswagen Scirocco za športnike po duši
Bodo imeli avtomobili prihodnosti vdolbine kot žogice za golf?