Novice

Kaj se skriva v notranjosti koncepta Opel GT?

Ker želijo pri Oplu z novim dvosedežnim konceptom GT dodobra razvneti avtomobilske navdušence, postopoma razkrivajo njegove linije. Sedaj so pokazali še njegovo notranjost.

Pri nemškem Oplu so GT-jevo zunanjost, kjer so najbolj vpadljiva precej zanimiva rdeče obarvana sprednja kolesa, razkrili pred slabim mesecem dni, zdaj pa so pokazali še njegovo notranjost. Prve slike kažejo izjemno prečiščeno armaturno ploščo, kjer pa, za razliko od marsikaterega novodobnega znamkinega modela, ne najdemo prav nobenega gumba. Pri Oplu pravijo, da se vse funkcionalnosti nadzirajo preko glasovnega upravljanja ter osrednjega zaslona na dotik.

Notranjost koncepta je ozaljšana z elementi iz brušenega aluminija na armaturni plošči, v okroglih zračnikih je moč opaziti zaslone LCD, volanski obroč pa je oblikovan v duhu legendarnega modela Opel GT, ki je bil v proizvodnji med leti 1968 in 1973.

Seveda gre pri omenjenem konceptu zgolj za oblikovno ekskurzijo Oplovih oblikovalcev, a zna hkrati nakazati določene poteze, ki jih bomo videvali v prihodnjih Oplovih avtomobilih.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Izjemen dizajn in 1.526 litrov prtljažne prostornine za novi Volvo V90
Audi quattro ultra za boljšo učinkovitost