Novice

Kaj se skriva za skrivnostnim videom Volva?

“To bi lahko bil zvok tvojega naslednjega vozila. Kaj misliš, da ti sporoča?” Enigmatično vprašanje, objavljeno nad videom z naslovom Zvok #360c, sproža ugibanja.

Kmalu potem, ko je Volvo na svojem Facebook profilu objavil kratek skrivnosten video, so se pojavila vprašanja, kaj naj bi se skrivalo za njim. V videu so kot glasbeno podlago uporabili en sam klavirski ton s sintetizirano podlago v ozadju, na ekranu pa je videti tridimenzionalni prikaz grafike izenačevalnika zvoka. Kot je znano, so pri Volvu odločeni elektrificirati celoten spekter svojih modelov in postati eden prvih avtomobilskih proizvajalcev, ki bi jim to uspelo. Pod objavljenim videom so se kmalu pojavile razne trditve, na katere pa Volvo odgovarja v prav tako skrivnostnem duhu. Z odgovori nedoločeno nakazujejo, da razmišljajo še naprej od prihodnosti električnih pogonov in avtonomnih avtomobilov.

Sprašujemo se tudi, zakaj je v naslovu število 360? Volvo 360 je bila sicer limuzina, ki so jo pri znamki proizvajali v osemdesetih letih, to število pa so uporabili tudi v imenu gradbenega stroja EC360, ki so ga proizvajali v prejšnjem desetletju. Vprašanje je ali obstaja povezava z imenom njihovega bodočega izdelka, oziroma ali ima kakšen drug skrit pomen?

Torej nekoč, nekje, nekaj … zveni znano?

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog, Carscoops. Foto: Volvo.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Microlino kot modernejša reinkarnacija Isette
Volkswagen razvija svojo tehnologijo povezovanja v oblaku