Novice

Koncept Peugeot Inception bodo razkrili v Las Vegasu

Znamka Peugeot bo leto 2023 začela v znamenju elektrifikacije, saj za 5. januar 2023 napovedujejo razkritje koncepta Inception.

Svetovna premiera novega koncepta bo potekala v okviru sejma potrošniške elektronike v Las Vegasu, ki je v preteklih nekaj letih postal pomembno prizorišče tudi za avtomobilske proizvajalce.

Peugeot je koncept Inception sicer najavil že letos jeseni na avtomobilskem salonu v Parizu, z njim pa naj bi med drugim pokazali, na kakšen način znamka izkorišča prednosti električnih konstrukcijskih osnov nove generacije BEV-by-design, da bi na novo utemeljila avtomobilsko izkušnjo.

V okviru tega naj bi se oblikovalci dodobra posvetili preoblikovanju notranjosti, med drugim tudi na novo opredelili kretnje med vožnjo z voznikovim delovnim okoljem i-Cockpit nove generacije ter zasnovali nove digitalne in fizične izkušnje. S konceptom naj bi hkrati preobrazili oblikovno zasnovo znamke in okrepili njene najbolj značilne elemente, kot sta mačja drža in značilni svetlobni podpis v obliki sledi treh levjih krempljev

Peugeot Inception naj bi omogočil vpogled v prihajajočo generacijo modelov ter pokazal pot do funkcionalnosti in tehnologij, ki bodo strankam na voljo v sodobnih serijskih avtomobilih znamke.

Avtomobilizem.com (Vir, logo: Peugeot.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Izbrani finalisti za Evropski avto leta 2023
Reinkarnacija koncepta Hyundai Pony