Novice

Križarka s Ferrarijevim karting dirkališčem

Pri ameriškem podjetju Norwegian Cruise Line, s sedežem na Bahamih, so v teh dneh predstavili ekskluzivno križarko Norwegian Joy, ki velja za četrto največjo na zemeljski obli. Hkrati se ponaša tudi s pravo karting stezo oziroma prvim tovrstnim dirkališčem na krovu plovila.

Pri Norwegian Cruise Line so omenjeno gokart stezo ustvarili v sodelovanju z urarskim podjetjem Scuderia Ferrari Watches ter jo postavili na krovu križarke Norwegian Joy. Potniki bodo tako lahko uživali na dvonivojskem dirkališču, na katerem se bo moč preganjati z desetimi električnimi gokarti, odetimi v prepoznavno rdečo Ferrarijevo barvo. Zaenkrat še ni znano, koliko bo potrebno plačati za omenjeno razvedrilo, pri ladjarju so omenili zgolj to, da bo tovrstna atrakcija pri dražjih aranžmajih brezplačna.

Križarka Norwegian Joy sicer sprejme kar 3.850 potnikov. Gre za prvo križarko, ki jo je ameriško podjetje zgradilo za kitajski trg. Krstna plovba ladje, ki je bila izdelana v nemški ladjedelnici v Papenburgu, je predvidena 27. junija, povezovala pa bo mesti Šanghaj in Tianjin.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops, Autoblog. Foto: Norwegian Cruise Line.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Bambus v potniški kabini
Jaguar najavlja XF Sportbrake