Novice

Majhne jesenske dogodivščine z maksi prostorom

Jesenske barve kar kličejo po vikend dogodivščinah za celo družino. BMW serije 2 Active Tourer zagotovi vrhunsko vozno doživetje polno energije. Bodisi vsa družina, prijatelji, obilica prtljage ali vsega malo: v BMW serije 2 Active Tourer ima vse in vsakdo svoje mesto. Pomični in zložljivi sedeži, zložljivo dno v prtljažniku in številne možnosti za shranjevanje. Velika vrata skrbijo za enostavno vstopanje in izstopanje, dodatno razpoložljivo prostoročno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika pa za optimalno udobje pri natovarjanju.

BMW serije 2 Active Tourer, kot že samo ime pove, predstavlja aktivnost in dinamičnost za celo družino. S svojo velikostjo z lahkoto premaga izzive mestnega vrveža, s svojim zmanjšanim obračalnim krogom prevozi labirinte parkirnih garaž, hkrati pa s pomočjo štirikolesnega pogona xDrive premaga katerokoli gorsko ali makadamsko cesto.

Poleg premagovanja zunanjih ovir pa bo vsak družinski član v vozilu našel nekaj zase: sopotniki v drugi sedežni vrsti bodo uživali ob prostornosti vozila, lahki dostopnosti do sedežev in v užitku v vožnji. Voznik in sopotnik bosta uživala v prostoru, ki ga nudi prva sedežna vrsta, predvsem pa voznih asistentih in BMW infotainmentu. Vozni asistenti pripomorejo vozniku, da brezskrbno uživa v vožnji in zagotavljajo dodatno mero varnosti v prometu.

Več informacij je tukaj.

Besedilo in foto: BMW

Mnenja uporabnikov

3 komentarjev za "Majhne jesenske dogodivščine z maksi prostorom"


frgo
6 leta 6 meseci nazaj

na zunaj je res bolj en angry bird, znotraj se mi pa za nekakšnega enoprostorca precej bolj dopade

Tommaazz
6 leta 6 meseci nazaj

Jaoooooo ker grda jajca…ko to vidiš na cesti se pa res vprašaš, če ljudem RES toliko pomeni značka na nosu, da bi kupli vsako sranje, če je le iz Nemčije 🙂 .

nejc1
6 leta 6 meseci nazaj

Hmmm, res da enoprostorci nasplošno niso ravno lepi, ampak meni je ta bmw še med najlepšimi…

 
BMW želi sodelovati s kitajskim proizvajalcem Great Wall
Tudi Slovenija z letom 2030 postavlja mejnik za prodajo avtomobilov s klasičnim pogonom