Novice

Na Kitajskem ukradli 410 metrov ceste

Omenjena tatvina spada v rubriko ”Saj ni res, pa je” – nepridipravi so v kitajskem mestu Nantong ukradli 410 metrov asfalta in ga prodali lokalnemu kamnolomu.

Podjetnim nepridipravom je uspelo ”olupiti” celotno površino 410-metrske lokalne ceste v mestu Nantong v provinci Jiangsu na Kitajskem. Javna podeželska cesta na vzhodu Kitajske je bila ”ukradena” v le dveh dneh, za krajo pa je nekaj ljudi uporabilo bager in tovornjak, s katerim so prepeljali kar 630 ton asfaltnih plošč. Razdejanje je našel eden izmed vaščanov in nemudoma poklical policijo ter povprašal, kaj se je zgodilo z asfaltirano cesto.

Policija je po pogovoru z vaškim odborom, kjer so zatrdili, da niso imeli v načrtu odstraniti asfaltnega nanosa, ugotovila, da gre pravzaprav za krajo. S pregledom prometnih kamer so ugotovili, da so za prevoz materiala uporabili lokalni kmetijski stroj in zadržali njegovega lastnika. Gospod Gu je v pogovoru s policijo dejal: ”Ta cesta ni bila dosti v uporabi, zato sem mislil, da bi odstranil nekaj materiala in kaj zaslužil.”

Ukraden material so storilci že prodali lokalnemu kamnolomu, vendar jih je policija aretirala še preden so si uspeli razdeliti iztržek.

Avtomobilizem.com (Vir: Motorauthority. Foto: David Woo)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Na Kitajskem ukradli 410 metrov ceste"


yashica
8 leta 11 meseci nazaj

Zgornja slika ne odraža dejanskega stanja, po posegu “podjetnikov”…http://news.omy.sg/News/World-News/story20150428-342614

 
Audi s partnerji v razvoj matričnih laserskih žarometov
Fiat resno v pripravo roadsterja 124 Spider