Novice

Najprestižnejši Renaultov Trafic

Pri francoski znamki Renault bodo letošnji mednarodni festival v Cannesu izkoristili za premiero najprestižnejše različice njihovega kombija Trafic, s katerim bodo poskrbeli za prevoze prominentnih gostov.

Renault se z modelom Trafic SpaceClass podaja na osvajanje trga prestižnih kombijev za prevoz potnikov ter v boj z ostalo konkurenco, ki že ponuja tovrstne prestižne modele (Mercedes-Benz V, Volkswagen Multivan). Trafic SpaceClass lahko, glede na izvedenko, sprejme do devet potnikov, katerim ponuja visoko raven prostornosti in udobnosti. Zadnji potniki lahko potujejo diskretno, prijetno in v stilu,  zahvaljujoč dodatno zatemnjenim steklom zadaj, uravnavani klimatski napravi, bralnim lučkam s svetilnimi diodami in ekskluzivnim usnjenim prevlekam (odvisno od izvedenke). Trafic SpaceClass z opremo »Paket Signature« ima nameščene vrtljive sedeže ter snemljivo osrednjo mizico z dovolj mesti za shranjevanje. V vseh izvedenkah številne vtičnice (220 V in USB) omogočajo polnjenje računalnikov in drugih elektronskih naprav.

Na armaturni plošči je množica praktičnih in značilnih podrobnosti, med katerimi so tudi z usnjem prevlečen volan, množica odlagalnih mest ter kromirani ali črni satinirani okrasni vstavki. Osrednji zaslon z diagonalo 7 palcev prikazuje sliko navigacijske naprave Medianav Evolution ali naprave R-Link Evolution s funkcijo Android Auto ter sliko kamere za vzvratno vožnjo (odvisno od izvedenke).

Na zunaj je Trafic SpaceClass prepoznaven po posebnem svetlobnem pečatu spredaj, kromirani maski, lakiranih odbijačih, oznakah SpaceClass na prednjih blatnikih, ekskluzivni premierni kovinski temno sivi barvi karoserije (siva Comète), mnogih črnih satiniranih elementih in brušenih 17-palčnih platiščih (glede na izvedenko).

Trafic SpaceClass cilja na poklicne kupce, katerim je izredno pomembno udobje vseh potnikov, ne glede na dolžino poti. Še posebej primeren naj bi bil za podjetja in hotele, ki uporabljajo kombije za prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj.

Najprestižnejši Trafic bo na voljo od jeseni dalje.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Najprestižnejši Renaultov Trafic"


mavrica
6 leta 11 meseci nazaj

Pod pokrovom pa 1.6 mlinček. Prestiž, to pa 🙂

 
Toyota sodeluje v projektu letečega avtomobila za OI v Tokiu
Delphi, BMW, Intel in Mobileye v skupen razvoj avtonomne tehnologije