Novice

Nežna prenova BMW-jevega enoprostorca

V duhu zadnjih BMW-jevih decentnih prenov modelov, kjer zgolj največji poznavalci bavarske znamke opazijo kakršnekoli spremembe, je bil tovrstne pomlajevalne terapije deležen tudi model serije 2 Active/Gran Tourer.

BMW-jeva enoprostorska modela serije 2 Active Tourer in večji Gran Tourer, ki sta prišla na trg pred dobrimi tremi leti, sta bila deležna svoje prve kozmetične prenove, ki se je sicer zelo rahlo dotaknila tudi njune zunanjosti. Kozmetično prenovljeni verziji bo tako moč prepoznati po večji maski hladilnika in ledvičkah ter po preoblikovanih odbijačih, platiščih in svetilih. Kupcem pa bosta na voljo tudi povsem nova karoserijska odtenka v bež (Jucaro Beige) in oranžni (Sunset Orange) barvi.

V notranjosti so bavarski oblikovalci poskrbeli za nova oblazinjenja sedežev ter nove barvne kombinacije, posodobljen pa je tudi info-zabavni element, ki se ponaša z novo generacijo sistema iDrive. Prenovljena serija 2 Active Tourer (oziroma Gran Tourer) bo hkrati kupce prepričevala s posodobljenimi pogonskimi sklopi, ki so postali učinkovitejši, pri čemer naj bi v povprečju porabili približno 5 odstotkov manj goriva. Prvič pa bo na voljo tudi učinkovitejši 7-stopenjski dvosklopkovni menjalnik, pri katerem daljša 7. prestava skrbi za manjšo porabo na relacijskih vožnjah.

Prenovljeni BMW-jev enoprostorec bo v salonih v spomladanskih mesecih.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: BMW.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Fisker EMotion je luksuzna električno gnana limuzina
BMW z M5 drsel postrani kar 374 kilometrov

Več vsebin

Novice

Nežna prenova BMW-jevega enoprostorca

Novice

Prihaja sedemsedežni BMW serije 2 Gran Tourer

Predstavitve

Eden za posel, drugi za zabavo

BMW X3 in serija 6 Gran Turismo: slovenska predstavitev
Novice

Prenovljena BMW-jeva serija 2

Novice

Opel Insignia Country Tourer s štirikolesnim pogonom iz Focusa RS

Novice

Kozmetična prenova Fiatovega enoprostorca

Testi

Izpopolnjevanje po bavarsko

BMW 225xe
Novice

BMW uvaja novo serijo 6 Gran Turismo