Novice

Nissan NV200 tudi pri slovenskih trgovcih

Nissanovo lahko gospodarsko vozilo NV200 je v obliki furgona ali kombija s sedmimi sedeži na voljo tudi pri slovenskih pooblaščenih trgovcih.

Nissanov model NV200, ki ga za evropski trg proizvajajo v Barceloni, je na voljo v dveh izvedenkah – kot kompaktni furgon ali kombi s sedmimi sedeži. Obe različici sta opremljeni  dizelskim motorjem 1.5 dCi (81 kW/110 KM, 240 Nm) in šeststopenjskim ročnim menjalnikom, za brezskrbno lastništvo pa so  pri proizvajalcu poskrbeli s petletno garancijo (do prevoženih 160.000 kilometrov).

Nissan NV 200 se ponaša s kompaktnimi zunanjimi dimenzijami (dolžina 4,4 m, višina 1,86 m in širina 1,69 m) in majhnim obračalnim krogom (10,6 m). V tovorni različici ob preklopu sovoznikovega sedeža in uporabi mrežaste pregrade omogoča prevoz predmetov do dolžine 2.8 m, vanj pa lahko namestimo dve standardni evropaleti (4,2 m3 uporabnega tovornega prostora).

Kombi različica ima sedeže razporejene v treh vrstah, sredinska klop je deljiva v razmerju 60:40, je preklopljiva in vzdolžno pomična za lažji dostop do zadnjih sedežev oziroma priročno povečanje prtljažnega prostora. Zadnja sedeža se lahko zložita posamično, pri čemer sta nameščena vzdolž stranskih stranic zadnjega dela vozila.

Nissan Furgon NV200 s paketom opreme Acenta je z enimi stranskimi drsnimi vrati na voljo že od 18.200€, kombi pa od  21.128€ (obe ceni vključujeta DDV.)

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Nissan.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Jaguar je na ogled postavil prvi “novi starodobnik” XKSS D-Type
Zakasneli prihod nove Honde CR-V na evropski trg