Novice

Nissan širi ponudbo z modelom Townstar

Townstar je kompaktni dostavnik, tehnično soroden modeloma Renault Kangoo in Mercedes- Benz Citan, ki je zdaj v potniški različici na voljo tudi slovenskim kupcem.

Townstar si uporabniki lahko omislijo v eni od dveh opremskih izvedb z dobro znanim 1,3-litrskim agregatom moči 96 kW/130 KM in 240 Nm navora v kombinaciji z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

Vsestransko uporabnost potniškega dostavnika dopolnjujejo sprednja vrata, ki se odpirajo za skoraj 90°, ter priročna bočna drsna vrata za enostavnejši dostop do zadnjih sedežev. Prostornina prtljažnika glede na konfiguracijo sega od 775 litrov (prtljažnik pod zadnjo polico) do 3.500 litrov (največja možna prostornina z zloženimi sedeži zadaj in preklopljenim naslonom sovoznikovega sedeža), skoraj 50 litrov prostornine pa dodajajo še različna odlagalna mesta v prednjem in zadnjem delu potniškega prostora

Vsaka različica modela Townstar Combi je na voljo s pomočjo za ohranjanje voznega pasu, sistemom za prepoznavo prometnih znakov, pomočjo za vleko prikolice, sistemom za opozarjanje na mrtvi kot, pomočjo pri speljevanju v klanec, pomočjo za bočni veter in inteligentnim zaviranjem v sili. Ob tem seznam vozniških pomagal pri bogatejšem opremskem paketu Tekna dopolnjuje sistem Around View Monitor (AVM) s kamerami za 360-stopinjski prikaz okolice vozila. Za udobje naj bi pri Nissanu poskrbeli z izboljšano zaznavno kakovostjo v potniškem prostoru, hrup pa naj bi med drugim omejili z debelejšim steklom in izboljšano zvočno izolacijo.

Cene za potniški petsedežni Townstar se pričenjajo pri 26.990 evrih. Več podrobnosti najdete v priloženem ceniku.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Nissan.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Nissan širi ponudbo z modelom Townstar"


wildbliw
1 leto 4 meseci nazaj

V celi poplavi fotk ni bil avtor sposoben narediti ene same s strani?

meganer
1 leto 4 meseci nazaj

Odlično, še ena verzija Dokkerja 🙂

 
Avtonomni avtomobili v množični uporabi do konca desetletja
Stellantis razmišlja o selitvi proizvodnje