Novice

Nov zagon za Hyundaijev i30

Na avtomobilskem salonu v Ženevi bo korejski Hyundai poleg povsem novega modela i20 pokazal tudi kozmetično prenovljeno verzijo njihovega predstavnika kompaktnega segmenta. Zaenkrat so Korejci pokazali zgolj prvo sliko, ki prikazuje malce bolj ostre linije.

Tretja generacija Hyundajeve prodajne uspešnice, ki se je prvič pokazala svetovni javnosti pred štirimi leti na salonu v Parizu, prehaja v drugo fazo svojega življenjskega cikla, zaradi česar so jo morali nekoliko kozmetično osvežiti. Sodeč po prvi objavljeni sliki, na kateri je sicer malce bolj športno nastrojena verzija N Line, se bo prenovljen i30 ponašal z ostrejšimi linijami ter drugače oblikovanimi lučmi LED v obliki črke V.

V notranjosti naj bi kozmetično prenovljeni i30 dobil sodobnejšo multimedijsko napravo z 10,25-palčnim zaslonom ter modne digitalne merilnike. Prenova se bo sicer dotaknila vseh članov družine i30 (Wagon, Fastback, N), pri čemer bo karavanska različica sploh prvič na voljo v verziji N Line.

O tehničnih podrobnostih prenovljenega Hyundajevega »Golfa« zaenkrat še ni nič znanega, kar pomeni, da bodo postale javne najkasneje ob začetku avtomobilskega salona v Švici.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Hyundai.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Nov zagon za Hyundaijev i30"


srcnik
4 meseci 26 dni nazaj

Tole pa izgleda že dosti bolje… Ker že trenutni i30 je dober avto, samo izgled mu manjka… Tako da fingers crossed, da bo tale fl to popravil 🙂

Aesthetics
4 meseci 22 dni nazaj

Ja, tudi sam imam res high hopes za tole prenovo. Trenutnemu po mojem mnenju manjka sodobnejša notranjost, to je to.

 
Hyundai in Kia bosta sodelovala tudi z ameriškim Canoojem
Fordov električni žrebec prihaja v Evropo