Novice

Osveženi Peugeot Partner Tepee

Peugeot je pripravil prenovo za model Partner, ki je bil, za razliko od sorodnega modela Berlingo, deležen nekoliko večjih sprememb. Najbolj očitna sta na novo oblikovana sprednji in zadnji odbijač.

Majhen vsestranski družinski enoprostorec ima spredaj nameščena nova žarometa in odbijač, ki sta na las podobna tistim iz Berlinga, večja sprememba pa je vidna pri maski vozila. Prenovljeni Partner bo še vedno na voljo kot osebno vozilo, poimenovano Tepee, hkrati pa bo na voljo tudi bolj trpežna različica, poimenovana Outdoor.

V potniški kabini so spremembe miniaturne, saj se je osvežitev dotaknila predvsem vgrajene dodatne opreme. Vgrajen je novi 7-palčni večopravilni zaslon na dotik, preko katerega uporabnik nadzoruje radio, potovalni računalnik, povezavo s telefonom in navigacijsko napravo. Na voljo je tudi sistem Mirror Screen, med dodatki pa so se znašli še kamera za vzvratno vožnjo, sprednja parkirna tipala in sistem za aktivno zaviranje v sili.

Prenovljeni Partner Tepee je opremljen s povsem prenovljenim pestrim izborom motorjev zadnje generacije, ki ustrezajo ekološkemu predpisu Euro 6. Od lansiranja dalje bo tako na voljo sedem bencinskih motorjev VTi in dizelskih motorjev BlueHDi, ki posredujejo moč v razponu od 55 do 88 kilovatov. V začetku leta 2016 bo na trg prišel novi 1.2-litrski PureTech 110 KM, ki se bo vgrajeval skupaj s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Peugeot.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Seat prihaja v Ženevo s konceptom športnega terenca
Evropski avto leta je Volkswagen Passat