Novice

Osvežitev najbolj priljubljenega križanca v Evropi

Najbolje prodajani križanec v Evropi je dobil nekaj oblikovalskih novosti in več dodatne opreme.

V lanskem letu so prodali kar 215.670 primerkov, zato so se pri Renault odločili, da je čas za tehnološko prenovo, ki bo poskrbela za nadaljnjo konkurenčnost v najhitreje rastočem segmentu v Evropi.

Ohranili so dvobarvno zunanjost in v ponudbo dodali dve dodatni zunanji barvi ter barvo strehe. Zdaj je skupaj na voljo 36 različnih barvnih kombinacij, ki jih bodo popestrile še nove personalizacijske možnosti za zunanjost in potniško kabino.

V skladu z novimi oblikovalskimi smenicami, ki krasijo vse najnovejše Renaultove modele, je lahko prenovljeni Captur opremljen s polnimi žarometi LED spredaj in dnevnimi žarometi LED. Z vizualno prenovljenim sprednjim delom so ga oblikovalci po videzu približali večjemu bratu Kadjarju. Med spremembami so tako vidne kromirane letvice na maski hladilnika, kot tudi nove zaščitne letve na sprednjem in zadnjem odbijaču.

Na voljo so dodatna aluminijasta platišča v dimenzijah 16 in 17 palcev, motorna paleta pa ostaja nespremenjena. V ponudbi ostajata 0,9-litrski trivaljni in 1,2-litrski štirivaljni bencinski agregat ter 1,5-litrski dizelski agregat. Med novitetami je potrebno omeniti še fiksno stekleno panoramsko streho, ki je na voljo le pri določenih paketih in dvobarvni kombinaciji zunanjosti.

Zaradi manjšega obsega izboljšav naj bi cene v primerjavi z aktualnim modelom ostale nespremenjene.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

3 komentarjev za "Osvežitev najbolj priljubljenega križanca v Evropi"


nejc1
7 leta 1 mesec nazaj

Saj so nedolgo nazaj dvignili cene, ne morejo jih sedaj po prenovi še enkrat…

Bucko99
7 leta 1 mesec nazaj

Zakaj ne ?

xxl
7 leta 1 mesec nazaj

Všeč mi je, čeprav je zdaj preveč podoben Kadjaru spredaj. Zanimivo, on je prodajni hit v svojem razredu, za Kadjara pa se mi zdi, da ni takšnega zanimanja.Očitno ima hujšo konkurenco, saj bi tudi sam danes raje izbral 3008, žal ga takrat še ni bilo na trgu.

 
Čas je za Panamero Sport Turismo
Velar je novi Range Roverjev adut v svetu športnih terencev