Novice

Petnajst Twingov za Vulco

Renault je mreži hitrih servisov Vulco v preteklem tednu predal petnajst novih vozil Renault Twingo, ki jih bodo uporabili kot nadomestna vozila za svoje stranke v času servisnih posegov na njihovih vozilih.

Veriga hitrih servisov Vulcoima v Sloveniji 46 članov, petnajst med njimi pa je pretekli teden prejelo promocijsko opremljena vozila Renault Twingo. Tovrstna nadomestna vozila so postala že zaščitni znak mreže Vulco in ponujajo prispevek k ugledu znamke, ki skrbi za mobilnost svojih strank v času servisnih posegov.

Z vključitvijo vozil Renault Twingo mreža Vulco v svojo floto prinaša vozilo, ki je rezultat delovnih rok zaposlenih v novomeškem Revozu.

»Veseli me, da krepimo razvoj naše mreže hitrih servisov Vulco tudi z združevanjem pomembnih podjetij za slovensko avtomobilsko industrijo: našega kranjskega Goodyeara, novomeškega Revoza in družbe Renault Nissan Slovenija,« je ob predaji vozil povedal Andrej Vraničar, vodja razvoja maloprodaje v podjetju Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o..

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault Nissan Slovenija.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Renault naj bi razmišljal o novem terencu s kupejevskimi potezami
Lahko drzen Suzuki Ignis prepriča Evropejce?