Novice

Platinasti Cayenne

Pri nemškem proizvajalcu športnih avtomobilov so v duhu nenehnih predstavitev omejenih serij svojih vozil lansirali različico »Platinum Edition«, ki bo na voljo pri modelih Cayenne S in Cayenne S Diesel.

Serija »Platinum Edition«, ki je bila do sedaj že na voljo pri izvedbah Cayenne Diesel in Cayenne S E-Hybrid, med serijsko opremo ponuja prepoznavna 21-palčna platišča v platinasti izvedbi s svilnatim leskom, dodatno zatemnjena stekla ter dinamična bi-ksenonska žarometa. Kupci pa lahko izbirajo med dvema nekovinskima (črna, bela) in petimi kovinskimi (Jet Black, Mahogany, Purpurite, Carrara White and Rhodium Silver) karoserijskimi odtenki.

V notranjosti bosta spredaj sedeča potnika razvajala 8-smerno nastavljiva usnjena športna sedeža s sredinskim delom iz alkantare, poznana že iz modela Cayenne GTS, med serijsko opremo pa je moč najti še parkirno asistenco, ozvočenje Bose ter navigacijski pripomoček.

Za Cayenne S Platinum Edition s 3,6-litrskim šestvaljnim biturbo motorjem z močjo 309 kW (420 KM) bo v Nemčiji treba odšteti 87.442 EUR, za Cayenne S Diesel Platinum Edition, ki ima motor V8 z dvojnim tlačnim polnjenjem in razvije moč 283 kW (385 KM) pa 90.417 EUR (obe ceni vključujeta DDV).

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Tesla Motors samo še Tesla
Bomo v Ženevi videli kupejevsko Giulio?