Novice

Bomo v Ženevi videli kupejevsko Giulio?

V avtomobilskih krogih so se pričele širiti govorice o kupejevski različici Alfe Romeo Giulie, ki naj bi jo italijanski proizvajalec vozil razkril na prihajajočem ženevskem avtomobilskem salonu.

Pri Alfi Romeo naj bi obudili legendarno ime Sprint ter neposredno konkurirali kupejevski različici Mercedes-Benzovega razreda C, BMW seriji 4 in Audiju A5 Coupe. Po prihodu limuzinske različice in športnega terenca Stelvio bi Giulia Sprint postal tretji model, ki sloni na novi arhitekturi Giorgio.

Avstralski Motoring je podatek razkril po koncu predstavitve Giulie, kjer naj bi nekdo izmed zaposlenih razkril prihod kupejevske različice v Ženevo. Kljub paru vrat manj naj bi motorna paleta ostala enaka limuzinjski, na vrhu ponudbe pa bi znamko seveda ponosno predstavljala različica Quadrifoglio z 2,9-litrskim prisilno polnjenim šestvaljnim agregatom.

Še preden so se pojavile govorice o prihodu Giulie Sprint, je bilo precej ugibanj o prihodu drugih karoserijskih različic. Po koncu salona v Ženevi naj bi pričeli pripravljati še brezstrešno in karavansko različico ter s tem privabili večje število različnih kupcev.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Gašper Pirman.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Platinasti Cayenne
Vsaj 135.000 funtov za obnovljeno britansko klasiko