Novice

Posebna serija za prve kupce Audija Q2

Audi je za prve kupce pripravil omejeno serijo modela Q2. Mali športni terenec nosi oznako Q2 Edition #1 in ga krasi atraktiven športen videz z nekaterimi unikatnimi dodatki.

Audi je naposled v celoti razkril omejeno serijo novega majhnega športnega terenca Q2. Audi Q2 Edition #1, kot so poimenovali novinca v ponudbi, je obarvan v posebno sivo barvo Quantum Gray in oblečen v paket S-line. Kot se za posebneža spodobi, ima nameščena športna odbijača, stranske pragove in zadnji difuzor. Dodatno so v črno obarvali zadnji stebriček C in ohišja stranskih ogledal, za zaključek lepotne preobrazbe pa so poskrbeli še z v titanium črno obarvano masko hladilnika, obrobami blatnikov in 19-palčnimi platišči.

Novosti ne zmanjka niti ob prehodu v potniško kabino, kjer so namestili prilagodljive športne sedeže, športen volan, prilagodljivo ambientalno osvetlitev LED, siv protisončni pas vetrobranskega stekla in ga odeli v dvobarvno delno usnjeno oblazinjenje.

Evropski kupci pri nakupu ne bodo omejeni z izbiro točno določenega agregata, saj bodo lahko izbirali med vsemi, ki so na voljo – vse od litrskega bencinskega trivaljnika do dvolitrskega dizelskega agregata. Če vas je športno elegantni Q2 Edition #1 očaral, bodo prednaročila zanj odprta že septembra, prvi primerki pa naj bi bili v salonih konec jeseni.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Audi.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volvo XC40 bo zatresel svet malih kompaktnih terencev
Koncept Mercedes-Maybach 6 prestavlja meje prestiža