Novice

Predstavitev prenovljenega Volkswagna ID.3 bo prihodnji mesec

Volkswagen naj bi v začetku prihodnjega meseca predstavil osveženo različico prvega člana njihove električne družine ID.

Dve leti in pol po pričetku prodaje električnega ID.3 pri Volkswagnu najavljajo prihod njegove osvežene različice, ki je bila deležna kar nekaj sprememb. Spremenjena zunanjost bo skladnejša s trenutno aktualnimi oblikovalskimi smernicami nemške znamke in z novim svetlobnim podpisom, ki bo izražen z drugačno obliko sprednjih LED žarometov z dnevnimi lučmi, dinamičnimi smerniki in prepoznavno zasnovo zadnjih LED luči.

Poleg izbora kvalitetnejših materialov v notranjosti bo za podajanje informacij skrbel večji, 12-palčni zaslon na dotik z integriranimi in osvetljenimi površinami za upravljanje klimatske naprave. Čeprav zaenkrat še ni potditve s strani proizvajalca, bi lahko prenovljeni ID.3 že imel fizične tipke namesto površin, občutljivih na dotik, ki so jih sicer že najavili za prenovljena modela Passat in Tiguan. Ob najnovejši generaciji programske opreme ID bo opcijsko na voljo tudi sistem Travel Assist, ki bo vključeval prilagodljivi regulator hitrosti v kombinaciji s sistemom ohranjanja voznega pasu, prav tako opcijski sistem Park Assist Plus pa dobiva spominsko funkcijo.

Glede na precejšnje povpraševanje naj bi proizvodnja tega modela, ob obratih Dresden in Zwickau, potekala tudi v Wolfsburgu. Dobave prvim kupcem, ki so pohiteli z naročili v lanskem decembru, so predvidene v zadnjem četrtletju letošnjega leta, cene na nemškem trgu pa se pričenjajo pri 43.995 evrih za različico ID.3 Life.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar, Carscoops. Foto: Volkswagen – zaslonski posnetek.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Predstavitev prenovljenega Volkswagna ID.3 bo prihodnji mesec"


xxl
1 leto 2 meseci nazaj

Precejšnje povpraševanje? No ja, če ustvariš pomanjkanje. In mi upamo na zniževanje cen. Kako, če sami pomagamo k dvigu?

 
Volkswagen učinkoviteje v električno prihodnost
Ford z novimi idejami za povečanje dosega električnih vozil