Novice

Prenovljeni Volkswagen Up! z novim trivaljnikom

Volkswagen Up! bo, ob novem znamkinem skrivnostnem konceptu, zvezda odra na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Po nekaterih posebnih različicah je nemški proizvajalec vozil našel čas in prenovil priljubljeni model Up!. Poleg običajne različice bo prenova doletela tudi različico Cross in dvosedežno tovorno različico.

Na zunanjosti malega mestnega avtomobila lahko vidimo nov odbijač z nameščenimi dodatnimi meglenkami, ki obenem osvetlijo zavoj. Novi so tudi sprednji žarometi LED, večja stranska ogledala z integriranimi smerniki in zadnji odbijač, podobo pa zaokrožuje osvežen dizajn zadnjih žarometov. Nov videz dopolni množica individualizacijskih rešitev, med katerimi najdemo 13 različnih barv zunanjosti, devet različnih nalepk ter deset dizajnov armaturne plošče in ambientalne osvetlitve.

V potniško kabino je Volkswagen s prenovo namestil volanski obroč z gumbi za upravljanje večopravilne enote, samodejno klimatsko napravo, izboljšano oblazinjenje in opcijski 300-vatni zvočniški sistem Beats.

Glavna novost je nov litrski trivaljni bencinski agregat, ki smo ga videli v različici Golf BlueMotion TSI, vendar ima tukaj 66 kilovatov in 160 njutnmetrov navora. Sodeluje z ročnim menjalnikom in pospeši od 0-100 km/h v desetih sekundah.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Scenic predstavlja nov košček v mozaiku Renaultovih modelov
Prvi obrisi Toyotinega križanca