Novice

Prihaja pomlad – poskrbite za jeklene konjičke

Bliža se čas, ko ko moramo skladno z zakonodajo zamenjati pnevmatike na svojih vozilih. Petrol je generalni distributer pnevmatik Hankook, Nokian Tyres in Infinity za Slovenijo.

Široka ponudba na Petrolovih bencinskih servisih in hitrih servisih Tip Stop pa obsega tudi pnevmatike drugih proizvajalcev, v vseh velikostih za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila.

Ekskluzivno za Petrolove kupce so pripravili posebne ugodnosti, popusti do 50%. Še več, lastniki plačilne kartice Petrol klub lahko nove pnevmatike kupite na do 10 obrokov, pri čemer mora biti znesek enega obroka vsaj 25 €.

Kakovostne pnevmatike, ki jih odlikuje prožnost, vzdržljivost in odličen oprijem v vseh vremenskih razmerah. Testi priznanih avtomobilističnih revij in združenj kažejo, da pnevmatike Hankook in Nokian sodijo v sam kakovostni vrh vseh tipov gum za osebna vozila.

Za menjavo pnevmatik pa obiščite hitre servise Tip Stop, kjer bodo poskrbeli tudi za vzdrževanje vaših tovornih in osebnih vozil.

Ne pozabite na življenjsko potrebne tekočine vaše jeklenega konjička:
• z novimi motornimi olji Petrol iz Texaca bo motor vašega avtomobila deloval brezhibno.
• za jasen in čist pogled na vozišče pa zimskega zamenjajte z letnim Petrolovim Vitrexom, ki je na voljo v različnih vonjih.

Vir: Petrol

Hankook, Nokian Tyres in Infinity

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Renaultove novosti iz Ženeve
Še vedno vozim – vendar ne hodim