Novice

Prihaja prenovljena Mazda CX-5

Po tem, ko so se na svetovnem spletu pojavile fotografije nove manjše Mazde CX-3 in stilizirane skice trivratne različice Mazde6, so v javnost prišle še skenirane fotografije iz kataloga prenovljene Mazde CX-5, ki naj bi luč sveta ugledala leta 2016.


V fotografijah iz brošure so vidne kozmetične spremembe, ki bodo doletele aktualno različico Mazde CX-5 na domačem japonskem trgu, vendar lahko pričakujemo enake spremembe tudi pri evropski različici športnega terenca.

Med spremembami je vidna bolj ostra maska vozila s petimi vodoravnimi linijami, bolj agresivno oblikovana prednja žarometa in drugačni odprtini za meglenki. S prenovo prihajajo tudi novi dizajni platišč in grafika zadnjih žarometov. Žal v tem trenutku ni jasno ali bosta prenove deležni tudi notranjost vozila in motorna paleta, mediji, ki so se prvi dokopali do posnetkov katalogov, pa trenutno mrzlično iščejo japonske prevajalce 🙂

Prenovljena Mazda CX-5 naj bi bila po napovedih uradno predstavljena na letošnjem avtomobilskem salonu v Los Angelesu, ob svetovni premieri popolnoma nove Mazde CX-3, severnoameriški premieri Mazde MX-5 ter prenovljeni Mazdi6.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Mazda.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Pri Takati uničili dokaze o napakah
Volkswagen skrajšuje cikel prihoda novih vozil na pet let