Novice

Volkswagen najavlja prenovljeni Tiguan Allspace

Volkswagnova prodajna uspešnica Tiguan je k nam v prenovljeni obliki prišla že lani, v kratkem pa ji bo sledila še podaljšana različica Allspace.

Pri Volkswagnu te dni odštevajo dni  do prihoda modela Tiguana Allspace, ki so ga napovedali za 12. maj. V naslednjih tednih naj bi tako že stekla njegova pred­prodaja.

Poleg prenovljene zunanje zasnove bo tudi za 22 cm daljša različica Tiguana deležna tehničnih novosti, kot so novi upravljalni in asistenčni sistemi ter najsodobnejši infozabavni sistem MIB3 za dostop do številnih spletnih storitev in funkcij. Tiguan Allspace naj bi s prtljažno kapaciteto do 1.920 litrov ponujal uporabnikom še več prostora, z opcijsko tretjo vrsto sedežev pa hkrati omogoča prevoz do sedmih potnikov.

Model Tiguan L za kitajski trg proizvajajo v Šanghaju, v mehiški Puebli pa izdelujejo podaljšane (LWB oz. Long Wheel Base) različice Tiguana za Severno in Južno Ameriko ter Tiguan Allspace za Evropo. Da je tržno zanimiv, kažejo rezultati z deležem 55 % vseh prodanih Tiguanov.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Genesis prihaja v Evropo
Pomanjkanje elektronskih komponent že vpliva na opremljenost novih modelov