Novice

Razkrita prijaznejša verzija Porscheja GT3

V javnosti so se pojavile prve fotografije posebne različice Porschejevega modela 911 GT3. Verzija Touring Pack bo voznikom malenkostno prijaznejša in za odtenek počasnejša od običajne različice.

Potem ko so pri nemški znamki športnih avtomobilov na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi predstavili prenovljeno različico pete generacije dirkaško purističnega modela 911 GT3, sedaj ponujajo svojim kupcem še malce manj popoprano verzijo Touring Pack. Po prvih objavljenih slikah sodeč se ponaša z enakimi oblikovnimi elementi kot običajna verzija, razlika je zgolj v tem, da Touring Pack nima zadnjega spojlerja.

Omenjena verzija naj bi bila na voljo zgolj z ročnim menjalnikom, pod motornim pokrovom pa se bo vrtel znani 4-litrski šestvaljnik, ki proizvede 500 »konjev«. Za razliko od običajnega GT3 bo malenkost počasnejši, vendar zgolj za dobre 3 km/h (končna hitrost okrog 314 km/h). Kupcem dirkaško manj puristične različice modela GT3 bodo hkrati na voljo vsi že poznani opcijski opremski elementi, kot na primer paket Sport Chrono ter keramične zavore.

 Avtomobilizem.com (Vir: Autocar. Foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Ekstremni Mini John Cooper Works GP
Prenovljeni Fordov Mustang tudi v Evropi