Novice

Renault vabi javnost k ustvarjanju koncepta Twinga s pomočjo umetne inteligence

Renault ob 30. obletnici modela s kampanjo »Iznajdite Twinga na novo« vabi javnost, da si zamisli njegove različice s pomočjo umetne inteligence. Ideje naj bi preobrazili iz digitalne v fizično obliko ter na njihovi osnovi izdelali razstavni prototip.

 

Renault v svoji novi marketinški kampanji vabi skupnost k temu, da Twinga iznajde na novo s pomočjo umetne inteligence.Po njihovih besedah je lahko leteč, podvoden, vesoljski, iz čokolade, omejitev pri ustvarjanju ni dosti, je pa omejen čas za ustvarjanje – od 1. februarja do 31. marca 2023. V tem obdobju lahko širša javnost na novo iznajde Twinga s pomočjo ustvarjalnih orodij, kot so Midjourney, Stable Diffusion in Dall E,  ki omogočajo generiranje slik na podlagi vnosa peščice ključnih besed. Za oddajo lastne različice zadostuje, da jo sodelujoči objavi na svojem priljubljenem družbenem omrežju in ji doda ključnik #ReinventTwingo.

S preobrazbo iz digitalnega v resnično naj bi kasneje poskrbeli za nastanek razstavnega prototipa, ki naj bi temeljil na prejetih stvaritvah.

Arnaud Belloni, glavni direktor za globalno trženje, je pojasnil: »Umetna inteligenca je bila nekoč na voljo samo tehnološkim elitam, zdaj pa je z le tremi kliki na dosegu slehernika. Ta nova in odslej dosegljiva tehnologija vsakomur omogoča razvoj in uporabo moči svoje domišljije. Želeli smo se pokloniti ikoničnemu Twingu s tem, da bi vsakomur omogočili sodelovanje v ustvarjalnem procesu. Predstavili bomo prvi razstavni prototip, ki bo izdelan na podlagi ustvarjalnega sodelovanja ter s pomočjo umetne in človeške inteligence.«

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Izera bo prvi proizvajalec električnih vozil na Poljskem
Avtomobilski salon v Münchnu bo v znamenju urbane mobilnosti