Novice

Še druga prenova za Audi Q3

Audi se že pripravlja na prihod druge generacije do nedavno najmanjšega terenska modela Q3, a so vmes poskrbeli še za minimalno prenovo, ki bo olajšala čakanje.

Kompaktni križanec, ki je bil do prihoda modela Q2 najmanjši član terenske družine, je že drugič prenovljen. Spremembe so tudi tokrat manjše – med najbolj očitnimi sta malenkost drugačen zunanji videz in nov športni paket Competition.

Najbolj zagrizeni ljubitelji bodo opazili večje odprtine za zajem zraka, masko hladilnika obarvano v temno sivo in letvico pod osrednjim zračnikom, ki je sedaj v barvi karoserije. Povečana je ponudba barvnih odtenkov, ki je sedaj bogatejša za kamuflažno zeleno (Camouflage Green).

Prenovi ni ušel niti paket S Line, ki prinaša zračnike z vložki v diamantni obliki, masko hladilnika v svetleči črni barvi in nov sprednji usmerjevalnik zraka. Očem skrita je še matirana srebrna zaščita podvozja.

A novosti se tukaj ne končajo. Na voljo je nov paket Competition Special Edition, ki osnovo črpa iz paketa S Line, vendar zunanji videz spremeni s pomočjo črno obarvanih zaščit blatnikov, stranskih ogledal, strešnih prečk in pragov. Njegov prepoznaven videz potrjujejo še dodaten usmerjevalnik zraka na zadku, spodnji del odbijača v svetleči črni barvi in posebna 19-palčna platišča v črni barvi. Z vključenima športnim podvozjem in sistemom Audi Drive Select se cene v Nemčiji pričnejo pri 33.050 evrov. V prodajne salone bo drugič prenovljeni Audi Q3 zapeljal jeseni.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Audi.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Ne čistite gumic brisalcev
Vse o novi Kii Rio