Novice

Seat Mó je znamka urbane mobilnosti

Formalna otvoritev Case Seat v Barceloni je ob številnih pomembnih gostih pod žaromete postavila tudi novo podznamko, ki naj bi zaznamovala osebno mobilnost v mestih.

Prvi dogodek v novem domu znamke Seat v Barceloni je bil med drugim namenjen mikromobilnosti v urbanih središčih ter proizvodom in storitvam, ki jo uporabnikom zagotavljajo.

Seatov podpredsednik za prodajo in trženje ter izvršni direktor znamke Cupra Wayne Griffiths je naznanil ustanovitev nove znamke Seat Mó, pod katero bodo Španci tržili tudi novi električni skiro eKick­scooter 65 ter Seatovo prvo električno motorno kolo eScooter 125. Slednje naj bi Španci v prometnih izzivov polni Barceloni že letos julija uporabili tudi v novem modelu  souporabe električnih motornih koles.

Lucas Casasnovas, vodja znamke Seat Mó, je poudaril, da novi električni vozili in njihov vstop v svet souporabe motornih koles predstavljajo zavezanost znamke k prilagajanju novim potrebam mest in njihovih prebivalcev na način, da jim ponudijo učinkovite in trajnostne rešitve za mikromobilnost.”

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Seat.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Toyota bo delila znanje o posledicah trkov
Nissan Rogue kot napoved novega X-Traila