Novice

Škodin Superb se počasi odkriva

Škoda je tik pred svetovno premiero, ki bo 17. februarja v Pragi, razkrila prve zunanje detajle novega Superba.

Novi Superb predstavlja za češkega proizvajalca vozil vrhunec v ponudbi, ki bo z emocionalnim dizajnom, na impresiven način predstavljal visoke standarde oblikovanja. Z ljubezni do detajlov in preciznosti so v javnost poslali nove fotografije, na katerih so prikazani dovršeno izdelani detajli.

Od sprednjega do zadnjega dela ima novi Superb prepoznavno geometrijo in oblikovalski jezik, ki ga nadgradijo tridimenzionalno zasnovane oblike. Elegantne linije želijo v gledalcu vzbuditi čustva in ga s pomočjo natančne ter premišljene izdelave prepričati o svojem značaju. Z novimi, ostrimi potezami se predstavlja kristalasta grafična podoba žarometov, za katere so navdih iskali pri čeških steklarskih mojstrih.

Škoda je v dveh generacijah prodala več kot 700.000 Superbov, zato češki proizvajalec ne prepušča ničesar naključju. Svetovna premiera novega zastavonoše Škodinih modelov bo 17. februarja v Forumu Karlin v Pragi, ko bo v celoti razkrita njegova podoba.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Škodin Superb se počasi odkriva"


toMmy
9 leta 2 meseci nazaj

Eni pač raje vidimo kvaliteten in skladen (zelo dodelani detajli) dizajn, kot neke kičaste “presežke”, ki v začetku bodejo v oči, čez par let pa že zastarajo. Očitno nas niti ni malo…

Firediver
9 leta 2 meseci nazaj

No, sedaj se že kažejo te “oglate in samo vogalno zaobljene” linije. Mislim, da bodo morali motorji in ostala vgrajena tehnika močno preseči ta oblikovalski dolgčas, da bo zadeva všečna “za dušo”.

 
Lutz Pathfinder je prvo avtonomno vozilo na britanskih cestah
Pri Volkswagnu kupujejo patente za gorivne celice