Novice

Slovenski judoistki v novih Suzuki Vitarah

Pri zastopniku znamke Suzuki so v okviru večletnega sodelovanja z Judo zvezo Slovenije s predajo novih Vitar poskrbeli za varno vožnjo vrhunskih slovenskih judoistk Tine Trstenjak in Anamarije Velenšek.

Včeraj je Suzuki Slovenija predal štiri polno opremljene Suzuki Vitare, ki jih bosta poleg judoistk Tine Trstenjak in Anamarije Velenšek vozila še predsednik izvršnega odbora JZS in selektor slovenske judo reprezentance.

Ob tem sta predstavnika obeh strani za javnost podala spodnji izjavi.

Peter Verčič, direktor Suzuki Slovenija: “Kot veste, znamka Suzuki s podpisom nove pogodbe vstopa že v tretje leto podpiranja Judo športa v Sloveniji. Že od samega začetka pri naši znamki v sodelovanju z Judo zvezo Slovenije vidimo in čutimo veliko sinergije. Obenem pa verjamemo, da smo tudi pri Suzukiju prispevali pomemben del v mozaik uspehov, s katerimi nas razveseljujejo slovenske judoistke in judoisti v vseh kategorijah na tekmovanjih najrazličnejših nivojev, tudi tistih, najpomembnejših, kot so svetovna in evropska prvenstva ter svetovni pokal. Zato naše sodelovanje seveda vidimo tudi kot podporo našim športnikom, da bodo tudi na naslednjih olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020 dosegli vsaj take rezultate, ali celo boljše, kot sta jih Tina Trstenjak in Ana Velenšek v Riu.”

Darko Mušič, predsednik Judo zveze Slovenije: “Počaščeni smo, da so vodilni v podjetju začutili naš šport in v nas prepoznali vrline, ki jih zagovarjajo tudi sami. Pa vendar nas povezuje veliko več. Japonski avtomobil, japonska borilna veščina. Mehkoba vožnje in lepota športa gresta z roko v roki. Oboje ti zleze pod kožo in postane del tebe – način tvojega življenja. V Suzukiju smo našli zvestega partnerja, s katerim računamo na dolgoročno sodelovanje – verjamemo, da tudi po Tokiu 2020. Judo zveza Slovenije se iskreno zahvaljuje Suzukiju, še posebej direktorju gospodu Petru Verčiču, za podporo našima vrhunskima športnicama Tini Trstenjak in Ani Velenšek. Nikakor ne smemo pozabiti, da bi bilo brez vas tudi logistično delovanje zveze zelo oteženo. Veselilo bi nas, če bi naš potencial, zagnanost in borbenost prepoznali tudi drugi, kar bi morebiti pripeljalo do uspešnega sodelovanja še s kakšnim podjetjem.”

Vir in foto: Suzuki.

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volkswagen prekinja sodelovanje z Auroro
Lexus LC kabriolet v Goodwoodu