Novice

Smart s posebnim športnim paketom za dva ali štiri potnike

Smart pridno najavlja novosti in je za letošnji salon v Ženevi pripravil dve športni različici ForTwo Brabus Edition #2 ter ForFour Crosstown Edition.

Prva noviteta sloni na modelu ForTwo Cabrio in se uradno imenuje Brabus Edition #2. V Nemčiji bo na prodaj od 7. marca dalje po ceni 26.750 evrov. Visoko ceno v primerjavi z običajnim modelom opravičuje s posebno srebrno barvo, rdečo platneno streho, oznakami Brabus Edition #2, športnim vzmetenjem, ki vozilo zniža za 10 milimetrov, in posebnimi 16-palčnimi platišči Brabus Monoblock VII s pnevmatikami dimenzij 185/50 spredaj in 205/45 zadaj.

Majhen mestni posebnež ima nameščen še poseben trikrak volanski obroč, oblečen v rdeče usnje z obvolanskimi ročicami in aluminijaste stopalke z gumijastimi čepki. Za varnost skrbijo dežni senzor, samodejni vklop žarometov, 7-palčna večopravilna enota, meglenke s funkcijo osvetljevanja v zavoj, elektronsko nastavljiva in ogrevana stranska ogledala in po višini nastavljiv voznikov sedež. Brabus Editon #2 poganja trivaljni prisilno polnjen agregat s 66 kilovati moči in 6-stopenjski dvosklopkovni samodejni menjalnik.

Družbo na razstavnem prostoru mu bo delal Smart ForFour Crosstown Edition. Poseben zunanji videz dopolnijo odstranljivi zunanji elementi, kupcem pa so na voljo različne barvne kombinacije. V prodajne salone bo zapeljal šele jeseni, s posebnimi 16-palčnimi črnimi platišči, športnim vzmetenjem in kromiranim zaključkom izpušne cevi.

V potniški kabini bo trikrak volanski obroč s sivimi kontrastnimi šivi, športnimi stopalkami, večopravilno enoto Smart Audio-System s sistemom Bluetooth, samodejno klimatsko napravo, temnjenimi stekli in še nekaj drugimi bonbončki.

Štirivratno različico Crosstown Edition poganja enak agregat kot manjšo Brabus Edition #2, toda namesto 6-stopenjskega samodejnega menjalnika je tukaj na voljo le 5-stopenjski ročni menjalnik.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Smart.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Renault je končno razkril novi Alpine A110 Coupe
Eclipse je odšel, prihaja Eclipse Cross