Novice

Športnost po švedsko: Volvo S90 in V90 s paketom R-Design

Vse do sedaj S90 in V90 nista imela vzvodov za boj z Audijevim S-Line in BMW M Sport paketom, a Švedi so to hitro spremenili in na vrh paketne ponudbe postavili športni paket R-Design.

R-Desing prinaša unikaten zunanji videz z atraktivno masko hladilnika, meglenkami integriranimi v odbijač in edinstvenimi aluminijastimi platišči. Pri Volvu so izboljšali togost šasije za bolj energičen občutek na cesti. V prehodu v potniško kabino so spremembe težje vidne, a kljub temu lahko vidimo nekaj novih elementov – od športnih sedežev in volanskega obroča do nove barve oblazinjenja in notranje osvetlitve.

Žal ostajajo stvari enake pod pokrovom motorja, tisti športno navdahnjeni kupci bodo morali počakati na uradno Polestar predelavo, ki bo prinesla tudi močnejše različice agregatov. Najbolj prodajani različici bosta še naprej dizelski D4 in D4, ponudbo pa še vedno dopolnjuje bencinski T7 in priključni hibrid T8.

Skrivnostne ostajajo tudi cene. Pri modelu XC90 R-Design je končna cena v primerjavi z najbolj prestižnim paketom Inscription skoraj identična, zato lahko pričakujemo, da bo tudi v primeru S90 R-Design in V90 R-Design podobno.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto in video: Volvo)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Znamka Saab se dokončno poslavlja, prihaja NEVS
Lamborghini v ZDA odpira prvi laboratorij za razvoj ogljikovih vlaken