Novice

Subaru v Sloveniji s spremembami v mreži

Subaru z novim partnerjem v Mariboru, ljubljanski Interservice ostaja le še pooblaščeni serviser.

Subaru se je v slovenski prodajno servisni mreži odločil narediti nekaj sprememb, ki bodo, upamo, pozitivno vplivale na poslovanje znamke, ki je v lanskem letu po podatkih uradne statistike prodala 56, leto prej pa 75 novih vozil.

Novi partner za regijo Maribor je tako v začetku leta 2014 postalo podjetje Avto Koletnik, ki nudi obstoječim in bodočim lastnikom vozil Subaru storitve prodaje in vzdrževanja vozil.

Pri pooblaščenem distributerju znamke za Slovenijo, podjetju Subaru Italia, so med drugim zapisali: “Dolgoletne poslovne izkušnje, tradicija in ugled te avtohiše predstavljajo jamstvo, da bo imela blagovna znamka Subaru na tem zelo pomembnem delu slovenskega tržišča kakovostnega partnerja, ki bo deloval
v zadovoljstvo vseh obstoječih in tudi bodočih uporabnikov te cenjene japonske znamke vozil.” Prepričani so, da podjetje predstavlja dolgoročno in kakovostno rešitev, ki bo prispevala k vsestranskemu zadovoljstvu njihovih strank.

Z začetkom meseca februarja je prišlo do sprememb tudi pri obstoječem partnerju, podjetju Interservice iz Ljubljane, ki bo po novem delovalo le še kot pooblaščeni serviser za vozila Subaru.

Avtomobilizem.com (Vir, foto: Subaru)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Ko bogataše motijo avtomobili revnejših
Novi Peugeoti 108: vsak s svojim izrazom!