Novice

Subarujev konceptni Viziv Performance najavlja limuzino WRX

Na avtomobilskem salonu v Tokiu znamka Subaru predstavlja dinamično oblikovano študijo Viziv Performance, s katerim najavljajo prihod malce bolj popoprane serijske limuzine WRX.

Pri japonskem Subaruju so pred mesecem dni najavili prihod omenjenega prototipa, sedaj pa ga dokončno razkrivajo na domačem avtomobilskem salonu. Precej agresivno oblikovan Viziv, za katerega so črpali navdih pri modelih Legacy in Impreza, pa bi lahko kazal oblikovne smernice prihajajočega limuzinskega modela WRX. A kot smo že vajeni pri Subaruju, kasnejše serijske izvedbe, ki so nastale od tovrstnih konceptov, niti slučajno niso več tako spektakularne.

Konceptni Viziv Performance, ki meri v dolžino 4.630 mm, širino 1.950 ter višino 1.430 mm, bo tako v serijski preobleki verjetno precej drugačen. A se bo vseeno ponašal s Subarujevimi prepoznavnimi tehničnimi rešitvami v obliki simetričnega štirikolesnega pogona ter bokserskih agregatov. Serijski model WRX naj bi se po pričanju japonskega proizvajalca znašel na cestah leta 2020.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Subaru.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prve linije prihajajoče Mazde 3
Se bo Toyota v Evropi poslovila od dizelskih motorjev?