Novice

Suzuki Connect tudi v Sloveniji

Novo storitev bodo najprej lahko uporabljali lastniki novejših modelov S-Cross, kasneje pa bo na voljo tudi lastnikom ostalih modelov te japonske znamke.

Suzuki Connect je nova interaktivna storitev, ki jo japonski avtomobilski proizvajalec sedaj ponuja tudi slovenskim uporabnikom vozil njihove znamke. Omogoča novo raven povezanosti med voznikom in vozilom ter prodajno-servisno mrežo Suzuki v Sloveniji.

Najprej bo na voljo lastnikom modelov Suzuki S-Cross, izdelanih po oktobru 2021, kasneje pa bodo možnost uporabe dobili tudi lastniki ostalih Suzukijevih modelov. Storitev bo na voljo preko aplikacije za pametni telefon, ki omogoča dostop do širokega nabora storitev in funkcij. Obvestilo o stanju vključuje pregled količine goriva, števila kilometrov in povprečno porabo, obenem pa uporabniku pošlje sporočilo v primeru odklenjenega vozila ali prižganih luči. Iskalnik parkiranega vozila bo na zemljevidu v pametnem telefonu prikazal trenutno lokacijo parkiranega vozila, funkcija zgodovine vožnje pa bo omogočala prikaz in upravljanje podatkov v zvezi z opravljenimi potmi. Opozorilo ob časovnem omejevanju bo omogočalo nadzor lokacije vozila, če vozilo uporablja drug voznik, preko varnostnih obvestil pa bo lastnik obveščen v primeru aktiviranja alarma ali nepooblaščenega zagona motorja. Aplikacija bo omogočala še obveščanje o morebitnih težavah z vozilom ob vklopu opozorilnih lučk ter obvestila o rednem vzdrževanju in morebitnih vpoklicih ali servisnih akcijah.

Suzuki Connect je v Sloveniji na voljo od 8. decembra, uporabniki pa lahko opravijo registracijo in aktivirajo storitev preko spleta.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Suzuki.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volvo potrdil prihod manjšega električnega športnega terenca
Fisker Ronin bo štirisedežni električni kabriolet