Novice

Tudi ženevski seznam razstavljalcev ne bo popoln

Potem ko so se letošnjemu avtomobilskemu salonu v Ženevi že pred časom odpovedali pri znamkah Volvo, Ford, Jaguar in Land Rover, se omenjeni druščini sedaj pridružuje še korejski Hyundai. A to ne pomeni, da v Švici ne bomo videli modelov sestrske znamke Kia, pri kateri naj bi predstavili vsaj eno izmed letošnjih novosti.

Pri največjem avtomobilskem proizvajalcu s korejskega polotoka so se v zadnjem trenutku odločili  da se tokratnega avtomobilskega salona ob ženevskem jezeru ne bodo udeležili, saj v tem trenutku nimajo nobenega modela, ki bi ga lahko premierno predstavili na omenjenem prizorišču. Navkljub tovrstni praksi čedalje več proizvajalcev, ki svoje novosti raje kot na salonih predstavljajo preko drugih trženjskih kanalov, pri Hyundaju zatrjujejo, da jih bomo lahko zopet srečali jeseni v Frankfurtu.

Za razliko od Hyundaja pa se v Ženevo vseeno odpravlja sestrska znamka Kia, kjer naj bi predstavili vsaj eno izmed prihajajočih novosti. Kaj nam pripravlja Kia v Ženevi je zaenkrat še skrivnost, po vsej verjetnosti pa bi se lahko znašla na razstavnem prostoru terenska interpretacija modela Ceed. Sicer so pri znamki že pred časom najavili prihod rahlo povišane različice Ceeda, ki naj bi se imenovala XCeed ter predstavljala konkurenco modelom Ford Focus Active in Volkswagen Golf Alltrack.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Kia.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Bo Hispano-Suiza vstala od mrtvih?
BMW iNext preživlja težke čase