Novice

Volkswagen Multivan s še bolj prilagodljivo notranjostjo

Naslednji Multivan naj bi imel lažje zadnje sedeže, po zaslugi spremenjenega sistema vodil pa naj bi jih bilo mogoče hitro in enostavno premakniti in sneti.

V novi napovedi naslednje generacije Multivana pri Volkswagnu razkrivajo, da naj bi se model ponašal s prilagodlivostjo, kakršne Bulli še ni imel. Hkrati zagotavljajo, da ohranjajo pri uporabnikih cenjene lastnosti modela: visok položaj sedenja spredaj, do pet posameznih premičnih in snemljivih sedežev v zadnjem delu vozila in drugo vrsto sedežev, ki je po želji vrtljiva za 180 stopinj za pozicioniranje v nasprotni smeri vožnje.

Prihajajoče novosti je v kratkem videu razkril vodja oblikovanja Volkswagen Gospodarskih vozil, Albert Kirzinger: »Multivan je izjemno praktičen. Vozilo pa je praktično takrat, ko je mogoče izkoristiti njegovo fleksibilnost. V ta namen smo zasnovali nov sistem sedežev. Sedeže lahko enostavno odstranite, s čimer pridobite izjemno velik prostor za vašo športno opremo, gorsko kolo ali jadralno desko. S temi sedeži je v novem Multivanu vse mogoče.«

Multivan naj bi torej imel v prihodnosti izključno enojne sedeže, pri čemer naj bi bili sedeži v drugi in tretji sedežni vrsti občutno lažji. Posledično naj bi jih bilo mogoče hitro in preprosto pomikati ter po potrebi demontirati, saj naj bi izpopolnili tudi sistem vodil. Razporeditev sedežev naj bi bila prilagodljiva bolj kot kadar koli prej, sredinski sedež v tretji vrsti naj bi bilo na primer mogoče brezstopenjsko premakniti skoraj vse do prve sedežne vrste. Spremembe naj bi se dotaknile tudi mizice, ki naj bi jo uporabniki lahko pripeli kjer koli, več o tem pa pri znamki napovedujejo za prihodnji napovednik.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Toyota z novimi vlaganji v razvoj avtonomnih tehnologij
Ford uvaja nov samodejni menjalnik za pogonske sklope EcoBoost Hybrid