Novice

Volkswagnov Touareg bo debutiral v Pekingu

Odločitev znamke Volkswagen, da prvič predstavi tretjo generacijo Touarega 23. marca v Pekingu, zagotovo ni nepričakovana, saj za svoj trenutno najbolj prestižni model verjetno najbolj računajo prav na premožne kitajske kupce, ki zadnja leta še posebej radi kupujejo športno uporabne modele.

Mesto v vrhu palete modelov znamke Volkswagen bo Touareg obdržal vsaj še nekaj časa, zato ni dvoma, da ga bodo pri znamki temu primerno založili s sodobnimi tehnologijami ter mu nadeli odločno podobo. Za slednjo so zadolžili Klausa Bischoffa, vodjo oblikovanja znamke Vokswagen, ki je s svojo ekipo poskrbel (citiramo) “za nepogrešljiv videz z močnim karakterjem.”

Ko je govora o vozniških pomagalih, Volkswagen v sporočilu za javnost obljublja inovativne asistenčne sisteme za najvišji nivo varnosti in udobja, voznikov delovni prostor, ki so mu nadeli ime Innovision Cockpit, pa naj bi zaznamovali digitalni merilniki, ki naj bi po velikosti spadali med največje v razredu. Tudi tretjo generacijo Touarega pri znamki uvrščajo v segment prestižnih velikih športno uporabnih vozil, ki mu napovedujejo lepo prihodnost, saj naj bi se na Kitajskem do leta 2023 glede na število prodanih novih avtomobilov še podvojil.

 

 

Avtomobilizem.com (Vir, slika: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Jaguar Land Rover Classic je predstavil nadaljevanje serije D-Type
Bo Peugeot pripeljal v Ženevo novi 508?

Več vsebin

Novice

Volkswagnov Touareg bo debutiral v Pekingu

Novice

Tudi Ferrari načrtuje prvi SUV?

Novice

Edge ST je prvi Fordov našpičen športni terenec

Novice

Volkswagen T-Roc je pripravljen na razkritje

Novice

Kitajska je z januarjem prepovedala proizvodnjo 553 modelov osebnih avtomobilov

Novice

Volkswagen Polo je pripravljen na petkovo razkritje

Testi

Hišni rivali

Volkswagen Arteon 2.0 TDI 110 kW DSG Elegance
Novice

Volkswagen v partnerstvu za pospešen razvoj avtonomnih tehnologij