Novice

Vozniki Bentleyev si ne bodo več mazali rok pri točenju goriva

Kdor kupi avtomobil prestižne angleške znamke Bentley, pričakuje luksuz na vsakem koraku. Zato morajo biti tudi njihove poprodajne storitve precej nadstandardne, če želijo zadovoljiti želje in pričakovanja svojih strank. V Kaliforniji so sedaj naredili še korak naprej, saj bodo voznikom Bentleyjev ponudili storitev, pri kateri bodo lahko z uporabo mobilne aplikacije naročili točenje goriva na želeni lokaciji.

 

Avtomobili Bentley, v katerih hrumijo krepki osem- in dvanajstvaljni agregati, nikdar niso veljali za posebej varčne. Zato si morajo njihovi uporabniki pogosteje mazati roke pri točenju goriva, kar pa naj bi dokončno rešila nova storitev. S pomočjo mobilne aplikacije bo lahko uporabnik naročil točenje goriva na želeni lokaciji, pri čemer bo dostavni cisterni pri natančnem lociranju vozila v pomoč GPS sprejemnik v lastnikovem Bentleyu. In ne zgolj to – s pomočjo omenjene aplikacije bo moč daljinsko odpreti celo pokrov za gorivo!

Storitev naročila točenja na lokaciji bo lastnika prestižnega jeklenega konjička – če jo bo seveda želel uporabljati – stala zgolj nekaj dolarjev mesečno, cena goriva pa bo izenačena cenam na običajnih bencinskih črpalkah. Pri Bentleyu bodo (pilotski) projekt zaenkrat zagnali zgolj v Kaliforniji, a naj bi ga že v kratkem razširili tudi na druga območja po ZDA.

Avtomobilizem.com (Vir: Motor Talk. Foto: Bentley.)

Mnenja uporabnikov

3 komentarjev za "Vozniki Bentleyev si ne bodo več mazali rok pri točenju goriva"


cashy
7 leta 6 meseci nazaj

Kot da nimamo že dovolj tovornega prometa na naših cestah, se nam bodo sedaj še bencinske cisterne namnožile…oh, wait, a nismo razviti in bogati kot Monaco?

tomson
7 leta 6 meseci nazaj

tipični slovenc, takoj problem vidi. BOGI SI

RedBaron
7 leta 6 meseci nazaj

Zaenkrat je (oz. bo) zadeva aktualna samo v ZDA (Kalifornija za začetek). Ampak glede na št. Bentley-jev pri nas, se povečane gužve na cesti, zaradi tega, ni treba bati 🙂 😉

 
Geely uvaja Lynk & Co, novo globalno avtomobilsko znamko mobilnosti
Toyota in Daihatsu se bosta skupaj širila na razvijajoče se trge