Reportaže

Cupra dan 2012

Dve srečni nagrajenki z novo Seat Ibizo, šov na tleh in v zraku. Na Letališču Lesce je bilo včeraj na Cupra dnevu “muy caliente”*

Pasja vročina, v Lescah pa je bila temperatura še nekaj stopinj višja. Fantom ni bilo nič lažje ob pogledu na razgaljene lepotice, kjer se je izkazalo, da sta še najbolj očem zakriti Playboyevi zajčici.

Za povišan utrip so poskrbele adrenalinske vožnje z Asjo Zupanc, Andrejem Jerebom in Blažem Komadino ter zračne vragolije Petra Podlunška, najboljšega slovenskega akrobatskega pilota. Za vrhunec pa je sledila poslastica, vožnje z dirkalnikoma WTCC Seat Leon S2000 in Seat Ibiza SC Trophy. Čeprav je bil verjetno vsak kilometer z njima drag kot žafran, je bilo vredno narediti vtis na množico, iz katere so izžrebali srečneže, ki so se lahko usedli na sovoznikov sedež.

Lepo je videti, da so zastopniki slovenske znamke Seat z dogodkom uspeli narediti velik vtis celo na Špance iz ekipe Seat Sport, ki so kar težko verjeli, da se je na letališču v Lescah zbralo toliko navdušencev adrenalina in ljubiteljev znamke Seat.

Natalija in Anita pa sta se odpeljali vsaka s svojo novo Seat Ibizo.

Kdo ve, kaj se pripravlja za Cupra dan 2013?

*zelo vroče

Tekst in foto: Urška Radolović

Mnenja uporabnikov

5 komentarjev za "Cupra dan 2012"


eaglestyle
7 leta 10 meseci nazaj

[url]http://www.youtube.com/watch?v=TAqSKTQZnF8&feature=youtu.be[/url]

Klobasa
7 leta 10 meseci nazaj

Pa saj Seat ne izdeluje Veyrona in podobnih zverin. Pokazali so to kar imajo. Glede na to, da imajo v Lescah velik Renault center (ASP) bi pa lahko še Renault na svojem dogodku predstavil svoje igrače.

eaglestyle
7 leta 10 meseci nazaj

@Blinder: vidim da te ni bilo tam, glede na tvoj komentar. Zaenkrat se nisem videl Avtomobilske znamke, ki bi tako na nivoju organizirala njihov “dan”.

Blinder
7 leta 10 meseci nazaj

bogi slovenci, moramo se slinit za enim wtcc diraklnikom, drugod pa majo veyrone, f1, v8 supercars..

 
Het zoete leven – sladko življenje Nizozemcev
Avto v objektivu