Novice

Kaj imata skupnega Facebook in Golf GTI?

Marka Zuckerberga! Soustanovitelj Facebooka se namreč vsak dan v službo vozi z novim Volkswagnovim Golfom GTI.

Proizvajalci avtomobilov ne zamudijo nobene priložnosti, da bi omenili, kdo od slavnih osebnosti se vozi z njihovimi avtomobili. Tako je že pred časom Leonardo Di Caprio poskrbel za promocijo ameriškega proizvajalca dragocenih električnih športnikov Fisker, saj je postal soinvestitor ter globalni ambasador omenjene znamke. Pri Tesli so se znali pohvaliti, da sta bila dva izmed prvih kupcev njihovega modela Roadster tudi Matt Damon in George Clooney. Pa četudi je imel slednji kar nekaj pripomb nad samim avtomobilom …

Tako se tudi na letošnjem avtomobilskem salonu v Detroitu pri Volkswagnu z veseljem oznanili, da se »oče« Facebooka Mark Zuckerberg naokrog prevaža s povsem novim Golfom GTI z ročnim menjalnikom, vrednim okrog 40 dolarskih tisočakov. Pri Volkswagnu so seveda poudarili, da pri 29-letnemu Zuckerbergu razumljivo ne gre za povsem običajnega kupca, ampak povsem ustreza tipu klasičnega kupca tovrstnega vozila. Pri tem pa so modro zamolčali, kako je bil zasačen in fotografiran, medtem ko je s svojim telefonom pošiljal sporočila kar med vožnjo.

Ob vsem tem se sprašujemo, če bi se tudi pri nemškem proizvajalcu prestižnih vozil z zvezdo na nosu želeli pohvaliti z nekaterimi slovenskimi zvezdniki in estradniki kot na primer z Wernerjem, Domnom Kumrom, Heleno Blagne, Saško Lendero in Janom Plestenjakom, saj se naokrog prevažajo z njihovimi vozili?

Avtomobilizem.com (viri: hollywoodreporter.com, forbes.com, lady.si. Foto: deneyterrio; Stopped.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Kaj imata skupnega Facebook in Golf GTI?"


mistervegas
10 leta 3 meseci nazaj

oboje je top shit komerciala

Blinder
10 leta 3 meseci nazaj

haha di caprio in električni športni avto. g.a.y.

 
Tretji zmagovalec nagradne igre „Naj tretje mnenje“
BMW Group Slovenija včeraj in jutri