Novice

Poštne storitve odslej na 114 bencinskih servisih Petrola po Sloveniji

Pošta Slovenije je v oktobru sodelovanje s podjetjem Petrol razširila na 114 bencinskih servisov po vsej Sloveniji. Bencinski servisi po Sloveniji zdaj opravljajo sprejem navadnega pisma Petrol, priporočenega pisma Petrol ter sprejem paketa Petrol, v prihodnje pa Pošta Slovenije na bencinskih servisih načrtuje tudi izročanje paketov.


Pošta Slovenije in Petrol sicer sodelujeta vse od leta 2008, ko sta svojim strankam najprej ponudila prve testne poštne storitve, nato pa sodelovanje še v istem letu razširila na 47 bencinskih servisov po Sloveniji. Ključna prednost poštnih storitev na bencinskih servisih za uporabnike poštnih storitev je dostop do poštnih storitev tudi izven delovnega časa pošt.

Stranke lahko na Petrolu opravljajo poštne storitve v notranjem poštnem prometu. Navadna in priporočena pisma Petrol se sprejemajo v predpisanih predtiskanih ovojnicah. Stranke lahko navadna pisma Petrol oddajo na določenih bencinskih servisih, na vseh poštah, v poštne nabiralnike in pismonošem. Priporočena pisma Petrol pa je možno oddati na bencinskih servisih, ki sprejemajo pošiljke. Pakete Petrol lahko stranke oddajajo v štirih različnih velikostih (S, M, L, XL).

Širitev dostopnosti in nabora poštnih storitev na bencinskih servisih je logičen korak v razvoju še tesnejšega sodelovanja Pošte Slovenije in Petrola, ki tako svojim strankam nudita zanesljiv in udoben način opravljanja poštnih storitev. Vinko Filipič, član poslovodstva Pošte Slovenije, pristojen za področje trženja, ob širitvi sodelovanja pri sprejemu pošiljk na bencinskih servisih Petrola poudarja, da si Pošta Slovenije vseskozi prizadeva, da se s svojimi storitvami čim bolj približa potrebam svojih strank. »Razvojne aktivnosti v Pošti Slovenije so usmerjene v nove storitve oziroma rešitve, ki bodo obogatile obstoječo ponudbo storitev in doprinesle k postopni rasti prihodkov Pošte Slovenije. S širitvijo storitev Pošte Slovenije na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji smo tako še korak bliže svojim uporabnikom, ki imajo na ta način večjo možnost izbire.«

Rok Vodnik, član uprave družbe Petrol dodaja: »S širitvijo ponudbe na področju poštnih storitev še utrjujemo svoj položaj »prve izbire na poti«, saj smo v zadnjih letih postali priročno prodajno mesto za različne priložnostne nakupe in dodatne storitve. Le-te vse bolj mobilnim kupcem omogočajo prihranek časa in bistveno olajšajo številna, sicer zamudna opravila. Ena izmed takih storitev je zagotovo tudi »Pošta na Petrolu«, ki nudi veliko prednosti. Poleg dostopne lokacije in dosegljive cene igra ključno vlogo tudi daljši in nočni delovni čas naših bencinskih servisov. Stranke namreč poštne storitve lahko opravijo tudi, ko so poslovalnice Pošte Slovenije že zaprte. S projektom »Pošte na Petrolu« dokazujemo, da dve veliki podjetji, vpeti v vsakdan slehernega posameznika, želita in zmoreta stopiti skupaj in strankam ponuditi vedno več možnosti izbire.«

Vir: Petrol

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Visio.M kot električno vozilo prihodnosti
Pri Hondi zaradi vpoklicev nižajo plače