Novice

Športen videz za novo Opel Corso

Opel je brez velikega pompa predstavil nov paket opreme, ki bo krasil prenovljeno Corso. OPC Line prinaša bolj športen videz zunaj in znotraj vozila.

Med zunanjimi elementi so najbolj izpostavljena nova, večja aluminijasta platišča, sprednji podaljšek odbijača, bolj drzna stranska praga, zadnji strešni spojler, kromirana izpušna cev ter črno obarvani pokrovi stranskih ogledal ter maska vozila. V notranjosti OPC Line prinaša usnjen volanski obroč, ki se na spodnji strani zaključi v ravni liniji, usnjeno prestavno ročico in aluminijaste stopalke. Za športen videz potniške kabine poskrbi črno/rdeča klavirska plastika.

Nova Opel Corsa s paketom opreme OPC Line bo na voljo z vsemi agregati, ki jih ponuja aktualna peta generacija mestnega malčka. Med njimi je tudi novi litrski trivaljnik Ecotec, ki je na voljo v dveh različno močnih verzijah. Šibkejša različica postreže s 66 kilovati, močnejša pa ima 85 kilovatov. V ponudbi bo tudi prenovljeni 1,2-litrski atmosferski bencinski motor z 52 kilovati, 1,4-litrski atmosferski bencinski motor s 66 kilovati in 1,4-litrski turbobencinski motor s 74 kilovati.

Ljubitelji dizelskega goriva se bodo lahko odločili za prenovljeni 1,3-litrski CDTi, ki je na voljo v dveh različicah moči (55 kilovatov in 70 kilovatov).

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "Športen videz za novo Opel Corso"


cashy
9 leta 6 meseci nazaj

ekran se mi zdi precej nizko postavljen, in krepko umakne pogled s cestišča. Ne vem, ali je to res pametna odločitev glede varnosti pri vožnji.

_furby_
9 leta 6 meseci nazaj

70 kilovatov pise 😉

mrtwelvetrees
9 leta 6 meseci nazaj

1,3 cdti je imel do zdaj 95KM zdaj pa samo 70KM max ? to vse samo zaradi nižjih emisij ? škoda…..

xxl
9 leta 6 meseci nazaj

Kaj zdaj,je nova ali prenovljena?Čudna ponudba motorjev,1,0 85KW in 1,4 75KW pa še turbo,niso mogli ponudit kakšnega konja več,saj imajo 120 in 140 pri ostalih modelih?!

 
V EU vsako uro ukradejo 25 avtomobilov
Nova pooblaščena trgovca in serviserja Suzuki